Elinstallation Eslov

Elinstallation Eslöv – vi finns här för dig

Alla kan sätta upp en lampa utomhus men inte alla kan göra det enligt de regler, lagar och standarder som finns i branschen. Vi kan det här med säkra elinstallationer i Eslöv och vi kan hjälpa dig med allt från småfixet med elen till större jobb som installation av tre-fas, montering av laddboxar eller kompletta installationer. Vi har alla de behörigheter som krävs för att kunna utföra elinstallationer i Eslöv. Kontakta oss om du vill veta mer eller om du vill ha hjälp att fixa elen hemma.

Säkerhet kring elinstallationer i Eslöv

Vi är auktoriserade medlemmar i Elsäkerhetsverket och genom att anlita oss för dina elinstallationer i Eslöv får du alltid 100% säkra jobb. Det är det enda vi kan, och vi kan det bra!

Vi lovar att alltid ge dig personlig service och elinstallationer i Eslöv av hög kvalitet. Våra priser är värda att jämföra och det pris vi har sagt från början gäller! Alla våra eljobb utförs av behöriga fackmän så du kan känna dig helt trygg.

Måste jag anlita en elektriker i Eslöv?

Det finns jobb du kan utföra på egen hand. Du får till exempel byta ut befintliga kontakter och strömbrytare i din bostad och du får också tillverka skarvsladdar och montera ljushållare. Men det är förvånansvärt många elinstallationer du inte får lov att utföra.

Exempel på jobb där du bör kontakta oss är installation av golvvärme, byte av ojordade kontakter till jordade, fasta elinstallationer, montering av ytterbelysning samt nedgrävning av kabel. Att chansa med elen är livsfarligt – och olagligt! Du kan bli dömd till böter eller fängelse och någon kan bli allvarligt skadad om du inte vet exakt vad du gör. Tveka inte att kontakta oss: vi ger dig säkra elinstallationer i Eslöv med omnejd.

Detta ingår

 • Elinstallationer i Eslöv utförda av lokala elektriker
 • Alla jobb utförda av behöriga elektriker
 • Rot-avdrag för elinstallationer i Eslöv
 • Elinstallationer i Eslöv på tider som passar ditt schema
 • Alltid det pris vi kommit överens om
 • Eljour dygnet runt

Kontakta oss om du vill boka en elektriker i Eslöv

ENKELT ATT BOKA EN ELEKTRIKER:

 1. Ring oss på 0413-35 79 03 eller fyll i kontaktformuläret.  
 2. En av våra bokare kontaktar dig och går igenom ditt arbete.  
 3. Du får en bekräftelse på en bokad tid.  
 4. En lokal elektriker utför arbetet.  
 5. Du får faktura på arbetet.